Kompass

Ny retning - ny giv - nytt liv!

Kompasskursene, bildegalleri

Kompasskursene

Vestveien 304

3145 TJØME

Slik kontakter du oss:

Telefon: 922 94 554

E-post: post@rentachef.no

Sosialt samvær, natur og aktiviteter

Sosialt samvær er en del av kursene. Vi inntar mat sammen, kanskje blir det en sopptur eller hvorfor ikke fiske sin egen fisk?Tjøme, og området rundt Eidene byr på en fantastisk natur! Blomster er en del av det som bidrar til estetisk nytelse!Utkikkstårnet gir et overveldene syn over vakker natur, hav og horisont.Eidene senter tilbyr mange spennende aktiviteter som kan innpasses i kursene. På Eidene senter er det også kurslokaler tilpasset naturen. Å sitte inne og ha flammende bål mellom seg er ganske inspirerende!Mange våger seg på klatreveggen. En utfordring å gjennomføre, men med trygg veildening og sikkerhet.Bilde fra et rom. Eidene senter er oppgradert til et moderne konferansesenter med alle fasiliteter for overnatting og matservering. Rommet sett fra annen vinkel. Her sover man behagelig etter dagens kurs og samvær.Melon med spekeskinke! Et måltid som smaker. Asparges! Kongen av grønnsakene. Vokser fersk på Gjertsen Gård på Hvasser. Ferske reker! Noe av det beste som finnes! På Hvasser kommer rekebåtene inn og leverer dagens fangst, og det er de reken vi spiser samme dag. Kan det bli bedre?Tekstboks: Foto: Gine Engelsgaard

Foto: Gine Engelsgaard

Tekstboks: Foto: Gine Engelsgaard
Tekstboks: Foto: Gine Engelsgaard

Et kurs hos Eidene senter på Tjøme kan settes sammen til å bli en opplevelse av de sjeldne. Kompasskursene kan gjennomføres med forskjellige typer aktiviteter og deltagelse i sosialt samvær. Samtidig er det vår erfaring at de som foretrekker tid for seg selv og en mer privat sfære finner det behagelig å være tilstede her hvor de får god anledning til å nyte natur, stillhet, skogturer og en mulighet til å kjenne på egne følelser. Kompasskursene er individorientert for å styrke din egenfølelse. Så er det opp til deg å benytte deg av kursfellesskapet for å nå det mål du satte deg da meldte deg på!

Vi garanterer at du ikke reiser fra Tjøme og Kompasskurset uten noen nye ideer og positive tanker i hodet. Kanskje det bare trengs 1 for at nettopp DU får et bedre liv!