Kompass |
Ny retning - ny giv - nytt liv! |
Kort om John Tore Frydenlund |
Om Kompass |
Telefon: 922 94 554 |
Kompass startet som et selvhjelpsprosjekt og utviklet seg til et helhetlig matterapikurs. Målet var, og er, å bryte det som ofte blir en ond sirkel når man kommer i en livssituasjon som oppleves som vanskelig og ofte oppfattet som uløselig. En eller annen gang i livet opplever de fleste av oss dette. Det kan være i forbindelse med skilsmisse, arbeidsledighet, sykdom og/eller mangel på livskvalitet.
Og akkurat når vi trenger det minst kommer ”alle” med pekefingeren og forteller deg hva du gjorde galt og hva du burde ha gjort og ikke minst hva du må gjøre fra nå av. Ofte i enkle former som ”ta deg sammen”, ”spis mindre”, ”det går over”, ”snakk med en psykiater”, ”ta en operasjon”, ”kjøp ditt eller datt” osv. Velmente, men som oftest lite nyttige råd. Og dessverre resulterer det ofte i at man blir rådvill, for ikke å si: man går seg vill! Kompass vil ved positiv tenking og handling vise en ny retning!
Den nye retningen kan være forskjellig fra person til person, men det er den enkeltes ståsted i øyeblikket, og målet man ønsker å oppnå som avgjør kompass-retningen.
|
Slik kontakter du oss: |
KOKK GRUNNKURS , SANDEFJORD KOKK OG STUERTSSKOLE LÆRETID KOKK HOTEL SCANDINAVIA SAS OSLO KOKK FAGBREV SOGN YRKESSKOLE OSLO BAKER SVENNEBREV SOGN YRKESSSKOLE FORPLEININGSSJEFSKOLE SANDEFJORD HOTELL OG ADMINISTRASJONLINJE NORSK HOTELFAGSSKOLE KURS I LEDELSE OG ADMINISTRASJON VIDREUTDANNELSE I ÆRNÆRING
KJØKKENSJEF KNM MARINE REPRESJONSSKIP KNM HORTEN FORPLEININGSSJEF MS BARBER TOBA WILH. WILHELMSEN KJØKKENSJEF HOTELRIGG TREASURE HUNTER WILH. WILHELMSEN KJØKKENSJEF RICA HAVNA HOTEL KJØKKENSJEF KNA HOTELL PARK AVENUE OSLO KJØKKENSJEF BOLKESJØ HOTELL KJØKKENSJEF CRUISE SKIP MS AMERICANA KJØKKENSJEF OG RESTAURANTSJEF CRUISSKIP MS ROYAL VIKING SEA FERSKVARE LEDER - DAGLIGVARE INTERNATIONAL ERFARING FRA SVEITS OG FRANKRIKE 3 ÅR
Kongefamiliens kokk under signingsferden Medlem av kokkenes mesterlaug 4 år på kokkenes landslag 1986 – 1990 Norges kokk i sjømat i 1992 Kjøkkensjef på Lillehammer OL i 1994
DIABETES 2 MED INSULIN HJERTESYKDOM -3X STENTH, DOBBEL BY PASS TRIGLYSERIDER FETTSTOFFER 157 PÅ TOPP KOLESTEROL 16,7 BLODSUKKER 11,7 HBAC1
Nå friskmeldt, oppegående og aktiv! |
John Tore Frydenlund foredrar om maten før og nå.
Tilknyttet kursene er også fagpersoner som lege, spesialsykepleier, ernæringsfysiolog og kokker og kjøkkensjefer som ser betydningen av mat brukt også som ”medisin” i forbyggende hensikt. |
Kompasskursene Vestveien 304 3145 TJØME |
Ønsket situasjon/målet |
Du er opptatt av det som har vært. Tilbake-skuende. ”Alt var bedre før”. |
”Kjelleren” Du ser få positive muligheter. Livet er tøft! |
Du har bestemt deg! Endring må til, og du ser nye muligheter! |
Kompass er i hovedsak kurs, men også foredragsvirksomhet. John Tore Frydenlund, som startet Kompass, har også skrevet boken ”Mat og trivsel i riktig retning!”. |