Kompass

Ny retning - ny giv - nytt liv!

Kort om

John Tore Frydenlund

Om Kompass

Telefon: 922 94 554

E-post: post@rentachef.no

Kompass startet som et selvhjelpsprosjekt og utviklet seg til et helhetlig matterapikurs. Målet var, og er, å bryte det som ofte blir en ond sirkel når man kommer i en livssituasjon som oppleves som vanskelig og ofte oppfattet som uløselig. En eller annen gang i livet opplever de fleste av oss dette. Det kan være i forbindelse med skilsmisse, arbeidsledighet, sykdom og/eller mangel på livskvalitet.

 

Og akkurat når vi trenger det minst kommer ”alle” med pekefingeren og forteller deg hva du gjorde galt og hva du burde ha gjort og ikke minst hva du må gjøre fra nå av. Ofte i enkle former som ”ta deg sammen”, ”spis mindre”, ”det går over”, ”snakk med en psykiater”, ”ta en operasjon”, ”kjøp ditt eller datt” osv. Velmente, men som oftest lite nyttige råd. Og dessverre resulterer det ofte i at man blir rådvill, for ikke å si: man går seg vill!

Kompass vil ved positiv tenking og handling vise en ny retning!

 

Den nye retningen kan være forskjellig fra person til person, men det er den enkeltes ståsted i øyeblikket, og målet man ønsker å oppnå som avgjør kompass-retningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik kontakter du oss:

KOKK  GRUNNKURS , SANDEFJORD KOKK OG STUERTSSKOLE

LÆRETID KOKK HOTEL SCANDINAVIA SAS OSLO

KOKK FAGBREV  SOGN YRKESSKOLE OSLO 

BAKER SVENNEBREV SOGN YRKESSSKOLE

FORPLEININGSSJEFSKOLE SANDEFJORD

HOTELL OG ADMINISTRASJONLINJE NORSK HOTELFAGSSKOLE

KURS I LEDELSE OG ADMINISTRASJON

VIDREUTDANNELSE I ÆRNÆRING

 

KJØKKENSJEF KNM MARINE REPRESJONSSKIP KNM HORTEN 

FORPLEININGSSJEF MS BARBER TOBA WILH. WILHELMSEN

KJØKKENSJEF HOTELRIGG TREASURE HUNTER WILH. WILHELMSEN

KJØKKENSJEF RICA HAVNA HOTEL

KJØKKENSJEF KNA HOTELL PARK AVENUE OSLO

KJØKKENSJEF BOLKESJØ HOTELL

KJØKKENSJEF CRUISE SKIP MS AMERICANA

KJØKKENSJEF OG RESTAURANTSJEF CRUISSKIP MS ROYAL VIKING SEA

FERSKVARE LEDER  - DAGLIGVARE

INTERNATIONAL ERFARING FRA SVEITS OG FRANKRIKE  3 ÅR

 

Kongefamiliens kokk under signingsferden

Medlem av kokkenes mesterlaug

4 år på kokkenes landslag 1986 – 1990

Norges kokk i sjømat i 1992

Kjøkkensjef på Lillehammer OL i 1994

 

DIABETES 2 MED INSULIN

HJERTESYKDOM -3X STENTH,

DOBBEL BY PASS

TRIGLYSERIDER FETTSTOFFER 157 PÅ TOPP

KOLESTEROL 16,7

BLODSUKKER 11,7 HBAC1

 

Nå friskmeldt, oppegående og aktiv!

John Tore Frydenlund foredrar om maten før og nå.

 

Tilknyttet kursene er også fagpersoner som lege, spesialsykepleier, ernæringsfysiolog og kokker og kjøkkensjefer som ser betydningen av mat brukt også som ”medisin” i forbyggende hensikt.

Kompasskursene

Vestveien 304

3145 TJØME

Ønsket situasjon/målet

Du er opptatt av det som har vært. Tilbake-skuende. ”Alt var bedre før”.

”Kjelleren”

Du ser få positive muligheter. Livet er tøft!

Du har bestemt deg! Endring må til, og du ser nye muligheter!

Kompass er i hovedsak kurs, men også foredragsvirksomhet.

John Tore Frydenlund, som startet Kompass, har også skrevet boken ”Mat og trivsel i riktig retning!”.